Начало Мода 7 модни идеи за пролетта

7 модни идеи за пролетта

10 647

Скрийте дебелите ботуши и палта дълбоко в килера, изровете дрехите с къс ръкав и тънките поли и панталони, защото пролетта дойде! Сега, когато вече е официално, а температурите навън започнаха да се въртят около 20 градуса през деня, можем по-сериозно да се замислим как да се обличаме този сезон. Ето седем идеи, съобразени с  модните тенденции тази година:

1. Блузите и роклите в пастелни цветове изцяло отразяват атмосферата на сезона. Носете ги смело, защото те са подходящи за жени от всички възрасти и в съчетание с подходящите аксесоари, ще ви придадат шик и изисканост, както на работa, така и в ежедневието. Светлорозовият пастел е  номер едно тази година, така че можете спокойно да си потърсите блуза, рокля или панталон в този цвят. Ако не искате да изглежда прекалено момичешко, можете да го съчетаете със светло сиво или черно.
Пастели

2. Както вече сме  споменавали в тази рубрика, почитателите на цвета металик ще имат поводи да се радват този сезон, защото всичко в сребристо, златисто или цвят мед е позволено. Рокли, блузи, акесесоари, обувки… Вечерните рокли в златисто и сребристо ще ви дадат самочувствие вечерта, но ако се притеснявате да блестите толкова много денем, можете да изберете например сандали или дамска чанта, които да внесат малко от вечерния блясък в деня ви.
металик 1

3. Белите панталони. Забравете за предразсъдъците, свързани с цвета, като че прави дамите да изглеждат по-пухкави или че е прекалено светъл. Белите панталони тип „цигара“ повдигат настроението още повече в топлите пролетни дни и съчетани с например вече споменатото пастелно розово ще ви придадат нежен и сияен вид. Широките бели панталони от леки материи пък ще са много практични и шикозни, когато времето стане още по-топло, така че ще можете да ги носите и през лятото.
Бели панталони

4. Неоновите цветове се завръщат и тази година и ако обичате дръзките цветове и кройки, лесно ще си намерите дрехи по ваш вкус. Неонът ще се появява, както на блузи, поли и рокли, така и на обувките и дамските чанти.
Неон

5. Пролетта е може би сезонът на най-красивите цветя. Нищо чудно, че флоралните мотиви са толкова актуални. Едно шалче или блузка ще разведрят и най-неприятния ден.
Флорални мотиви

6. Големите дамски чанти не са слизали от ръцете ни вече няколко години. Но как да се откажем от тях, при положение че са толкова удоби и могат да ни служат толкова добре на работа, навън с приятелки, на пазар, на вечеря и на път? Тази година те са пъстри и с дълги практични дръжки, така че да можете да ги ползвате наистина навсякъде.
Чанти

7. Равните обувки – вече няколко години те са неразделна част от гардероба на всяка жена. Те са особено подходящи за пролетния и есенния сезон и не е изненада, че всяка година излизат по-красиви и по-удобни модели.
Равни обувки