Начало Мода Цели бански Лято 2014

Цели бански Лято 2014

10 2542

Мечтаете ли си вече за лятната отпуска? За плаж, море и слънце? Ако е така, то вече е време да обърнем внимание и на модните тенденции в банските костюми. В последните години целите бански отново са хит и то не само сред дами, опитващи се да прикрият някой недостатък, а и сред тези, които традиционно се показват с оскъдни дрехи на плажа. Защо ли? Ами защото целите костюми излъчват стил и елегантност, знак са за добър вкус и усещане за красота. По тази причина откриваме летния сезон именно с тях.

Пъстрите цветове и етностилът са много актуални тБански - етно колекцияози сезон. Те напомнят на далечни и екзотични места като Мароко и ако имате подходящи плажни аксесояри за тях, определено ще „оберете“ погледите. Преобладават оранжевото, синьото, жълтото и зеленото в разнообразни геометрични комбинации. Шарките на плата сами по себе си са изкуство и за това за тях се предпочитат изчистените кройки, които да позволят на красотата на десена да изпъкне.

Ако харесвате пъстрите цветове, но не си падате много по африканските шарки, можете да изберете и цял бански в по-обикновени шарки, но за сметка на това с много по-впечатляваща кройка. Ултратънки презрамки, полуоткрит корем и гол гръб – този вид цели бански са не толкова „цели“, но са подходящи за по-дръските дами, които искат да впечатлят околните и да повдигнат самочувствието си. Добре е да имате предвид, че заради впечатляващата кройка тенът ви няма да бъде идеален, ако се появите за пръв път на слънце в такъм модел. Ако преди това обаче вече сте добили летен загар и целият бански ще ви служи като моден аксесоар за привличане на погледи, то е добре да го запазите за разгара на сезона.

Бански костюмиЦял бански

Едноцветните модели често също са с много впечатляваща кройка и са първият избор на дами, които се стремят към стилен костюм, но не в традиционните цветове – черно и бяло.

Бански костюми - едноцветни

Аах, черно и бяло! Както черно-белите филми, така и черно-белите бански са си истинска класика в жанра. Те показват стил, елегантност и висока класа. Не можете да излезете с такъв бански, без да имате необходимите аксесоари, допълващи излъчването ви, а именно – плажна шапка, елегантни сандали и някое малко бижу, което да подчертае цялостната визия.

Цял бански - на точкиЦял бански - черен

И накрая нека отделим малко внимание на онези бански, които са същински произведения на изкуството. Онези бански, които тайнствено блестят и са покрити с пайети, перлички или камъчета. Този сезон, както и всеки друг, те са абсолютен хит.

A.Che Swimwear/Aguaclara Swimwear/Aquarella Swimwear/Caitlin Kelly Swimwear At Mercedes-Benz Fashion Week Swim 2014†- RunwayБлестящ бански

И така, дами, напред към плажа и не си забравяйте целия бански!