Начало Мода Модни тенденции за мъже Пролет-Лято 2014

Модни тенденции за мъже Пролет-Лято 2014

3 1354

Вдъхновени от младите и енергчни мъже с мнение, които се грижат за външния си вид не по-малко от дамите, тази година модните дизайнери предлагат елегантни и стилни дрехи със спортни нотки, които предлагат много удобство и комфорт на притежателя им.

Деним:  Дънковият плат ще бъде изключително актуален през този сезон, но не под формата на познатите ни дънки, а в ризи и сака. Избягвайте обаче кръпките и големите джобове, които са били модерни през предишните години, тъй като тази година дънковите дрехи придобиват ново изискано спортно-елегантно излъчване, материята е направена по-мека и фина и пада тежко по тялото.

Фитнес – модата: Вдъхновени от фитнес лудостта на младото поколение, тази година модните дизайнери педлагат късите панталони и спортните блузи като вариант за  удобно и лежерно облекло за излизане. Панталоните стигат до над колената, а блузите са от тънки и меки материи и могат да бъдат, както с дълъг ръкав, така и с къс. Не използвайте обаче облеклото от последната си тренировка вместо специално създадените за целта дрехи, тъй като спортно-елегантните модели тази година съчетават в себе си, шик и изисканост, които анцугът не притежава. Възможни са дори и спортни костюми с къси панталони, които носят послание за модните интереси на носещия ги.

Бунтарският стил: Ежегодно бунтарският стил се намърдва в модните тенденции, давайки възможност на младите мъже да изразят своето мнение. Тесните панталони и елегантните спортни сака не оставят у никого впечатлението, че носещият ги е мъж с мнение, който не се оставя животът да го носи, а той сам кове съдбата си.

Смели цветове: Този сезон мъжете могат да си позволят да носят по-ярки цветове и флорални или фигуративни принтове.