Начало Мода Дамски чанти Пролет 2014

Дамски чанти Пролет 2014

2 757

Дамската чанта – незаменимият аксесоар към тоалета на всяка жена. Дали този сезон дизайнерите са ни оставили повечко пространство, където можем да приберем нещо, или пък са наблегнали на малките чанти? Дали са актуални пъстрите или тъмните чанти? Отговорът е, че е помислено за всички вкусове и поводи, в което можете да се убедите сами:

Чантите на Хермес (Hermes) този сезон са предимно в пъстри цветове като преобладава зеленото. Има както малки, така и средно големи и големи чанти, подходящи най-вече за спортно-елегантния и елегантния стил.

Хермес

Зедиг и Волтер (Zadig et Voltaire) тази година връщат на мода ресните и експериментират с цветовете. Така че дамите, които обичат този стил, могат да спокойно да се разходят по магазините, защото ще намерят нещично за себе си.

Задиг е Волтер

Миу Миу (Miu Miu) дават нови предполжения за дамите, които харесват куклинския стил на обличане. Типично за тези сладуранки е да избират меки цветове и средно големи чанти, които подчертават идентичността им и в същото време са практични и могат да съберат всичко необходимо в себе си.

Миу Миу 2 Миу Миу

Чанти в тъмни цветове, но грабващи с дизайна си предлага тази година любимият на дамите Луи Вюитон (Louis Vuitton).

Луи Вюитон 1 Луи Вюитон 2

Въпреки че става дума за пролетна колекция, Пол и Джо (Paul and Joe) предлагат много лятно изглеждащи модели. И все пак защо не! Скоро ще дойде и лятото и любимата ви чанта от пролетта ще намери мястото си в летните ви тоалети.

Пол и Джо 1 Пол и Джо 2

Пролетната колекция дамски чанти на на Валентино (Valentino), също както при Зедиг и Волтер, връща към живот ресните. Тук обаче чантите са малко по-просторни и събират доста неща.

Валентино 1 Валентино 2